About
336AR

BAST

M20

2018

After buying a small plot (2.50 x 20 m) at the back of their home, a family wants to achieve an extension at their ground floor. The project consists of expanding their living room on this parcel. The brick wall of the house is open on all its length and a large sliding glass door acts as a cover. This new room adopts several functions: living room, kitchen, winter garden but also terrace during the beautiful days. A new space both inside and out.

M20
M20
M20
M20
M20
M20
M20
M20
M20
M20
M20
M20
M20
43°36'16.2"N 1°26'38.4"E

Location: Toulouse, France
Type: House, Renovation, Extension

Surface: 120 m²
Cost: 140’000 € ht
Maçonnerie: Segarra Bâtiment
Verrière: Atelier Benoit Herouard
Serrurerie: Casbas & fils
Vitrerie: Verre Solutions
Menuiserie Intérieure: Jérome Soula
Electricité: Simon Bablon
Plomberie: Sébastien Rossi


Posted: March 2018
Category: Architecture

Source